מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת טופו ודלעת פיקנטית
- 1 מקפיצים בווק את הטופו והבצל בשמן השומשום עד להשחמה.
- 2 מוסיפים את הדלעת, הבוק צ`וי, השום, הפלפל החריף, רוטב הסויה, סירופ המייפל (או האגבה) ומשחת הקארי האדומה, וממשיכים להקפיץ למשך כ- 2-3 דקות.
- 3 מורידים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. מגישים על מצע של אורז מלא/קינואה.
- 4 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הצ`ילי החריף.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
22.8% |
29.9% |
42.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב