דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה

  • שמן שומשום -  כפית - סה"כ (13 מ"ל)
    2-3 כפיות
  • טופו - 1/2 אריזת ואקום - סה"כ (150 גרם)
    פרוסות - לא מהונדס גנטית
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • דלעת - כוס קוביות (120 גרם)
    קובית דלעת חתוכה לפרוסות דקות
  • שום - 4 שן
    קצוצות
  • רוטב סויה דל נתרן - 4 כף - סה"כ (40 מ"ל)
    איכותי
  • סירופ מייפל - כף (15 גרם)
    אמיתי - או סירופ אגבה
  • מחית קארי אדומה - כפית (10 גרם)
  • בזיליקום - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (11 גרם)
  • כוסברה - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
  • כרוב בוק צ`וי - יחידה אחת
    חתוך לרצועות
  • פלפל צ`ילי חריף יבש - יחידה אחת

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טופו ודלעת בקארי
ארוחת טופו ודלעת פיקנטית
  • 1 מקפיצים בווק את שמן השומשום עם הטופו והבצל עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את הדלעת, הבוק צ`וי, השום, הפלפל החריף, רוטב הסויה, סירופ המייפל (או האגבה) ומשחת הקארי האדומה.
  • 3 ממשיכים להקפיץ למשך 2-3 דקות.
  • 4 מורידים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
  • 5 מגישים על מצע של אורז מלא/קינואה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את כרוב הבוק צ`וי ופלפל הצ`ילי החריף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 24% 29.6% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב