דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 644 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוף ממולא
עוף במילוי אורז נהדר
  • 1 לרחוץ היטב את העוף ולהניח בתבנית אפייה. אני אוהבת להשתמש בפיירקס.
  • 2 לשפוך מעל העוף את מרכיבי המרינדה. להפוך את העוף כל 10 שעות בערך.
  • 3 לרחוץ היטב את האורז לסילוק העמילנים. לסנן את המים ולערבב עם תערובת התיבול.
  • 4 להכניס את האורז לסיר עם כוס מים וחצי וכפית מלח ולהביא לרתיחה. לסגור את האש ולהשאיר את האורז כ- 10 דקות נוספות בסיר.
  • 5 לסנן את האורז ולהכניס לתוך העוף.
  • 6 לסגור את תחתית העוף עם קיסמי שיניים.
  • 7 לזרות מעל העוף את התבלינים. להניח מסביב תפוחי אדמה קטנים.
  • 8 לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום גבוה 200-220 מעלות כשעה עד שעה וחצי.
  • 9 לכבות את התנור, להסיר את נייר האלומיניום ולהשאיר את התבנית בתנור לעוד 10 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 18.7% 33.7% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב