דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם פטריות ועגבניות
ארוחת פסטה מושלמת לערב
  • 1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 טוחנים את כל העגבניות הטריות בעזרת בלנדר מוט (אם מעוניינים במרקם גס יותר, ניתן לחתוך את עגבניות השרי לרבעים במקום לרסק אותן).
  • 3 מסננים היטב, שומרים את המיץ הנקי ומוסיפים לו את ממרח העגבניות המיובשות.
  • 4 מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את הפטריות, מטגנים תוך ערבוב עד להתחלת הזהבה. מוסיפים את השום וכאשר הוא מתחיל להזהיב מוסיפים את מיצי העגבניות, האורגנו, הצ`ילי, המלח והפלפל השחור.
  • 5 מטגנים עוד 3 דקות עד לעיבוי הרוטב ומוסיפים את הבזיליקום.
  • 6 מחכים שהפסטה תהיה מוכנה, מוסיפים לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 7 מגישים חם עם גבינת פרמז`ן מגוררת מעל (לא חובה).
  • 8 בתיאבון חיוך

ניתן להשתמש בכל פסטה ארוכה שרוצים (לינגוויני, ספגטי, פטוצ`יני, טליאטלה, פפארדלה). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 13.3% 16.7% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב