דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל כרוב ברוטב עגבניות
תבשיל כרוב לטבעוניים
  • 1 קוצצים דק את הכרוב ומניחים בסיר.
  • 2 מגררים הכי דק את הגזר בפומפייה ומוסיפים לסיר.
  • 3 מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
  • 4 מנמיכים את האש ומבשלים כשעה במכסה סגור, עד שהכרוב רך מאוד (מערבבים מדי פעם). אם נגמרים המים והכרוב עדיין לא רך, אפשר להוסיף עוד מים רותחים. אוכלים חם, טעים גם קר!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בצל או כל מה שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.2% 0.8% 12.7% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב