דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק דלורית צלויה
מרק דלורית קל וטעים להכנה
  • 1 לחתוך את הדלורית לחצי לאורך, לרוקן את הפנים כולל הגרעינים ולהניח על נייר אפייה בתבנית. להוסיף את הבצל והשום עם הקליפה, לאפות בחום של 200 מעלות עד שמתרכך (כ- 20 דקות) ולקרר.
  • 2 לקלף את הדלורית, השום והבצל. לטחון הכל ולהוסיף את התבלינים (אם המרקם סמיך אפשר להוסיף כ- 2 כוסות מים, לפי הצורך).
  • 3 להעביר לסיר, להביא לידי רתיחה, להוסיף את השמן והקרם, ולהמשיך לבשל עוד כ- 5 דקות נוספות על להבה נמוכה. למזוג לכלי הגשה ולטפטף קרם קוקוס לקישוט.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, במקרה של מרק עוף אפשר להפחית את המלח. בתמונה השנייה: צורת הגשה נוספת בתוך דלורית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 27.5% 8.3% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב