דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס טבעוני מתרד, בצל ותפוח אדמה
מאפינס טבעוני נהדר לארוחת הערב
  • 1 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן הזית עד שהוא מזהיב, מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומסירים מהאש.
  • 2 ממיסים בכוס מים רותחים את כפית אבקת המרק.
  • 3 מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  • 4 מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד.
  • 5 משמנים תבנית מאפינס בעזרת מברשת סיליקון וממלאים את השקעים בתערובת עד הסוף (הם אינם תופחים).
  • 6 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, בודקים עם קיסם במרכז כל מאפין ולוודא שהוא יוצא נקי.
  • 7 מוציאים, מחכים להתקררות ושולפים מהתבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך

ניתן להשתמש גם בתרד טרי (2 כוסות עלי תרד) במקום התרד הקפוא. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 18.2% 10.6% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב