דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ אטריות אורז עם אדממה וירקות
מוקפץ ירקות עם אטריות אורז
  • 1 מבשלים את פולי הסויה (ניתן להשתמש גם בפולי סויה קלופים קפואים) בסיר עם מים למשך כ- 10 דקות לאחר רתיחה. מסננים.
  • 2 במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן הזית, כשהוא מזהיב מעט, מוסיפים את השום ושאר הירקות למחבת.
  • 3 מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים כ- 10 דקות (מערבבים בעדינות מדי פעם).
  • 4 בזמן שממתינים לירקות, מבשלים את שקית אטריות האורז המסולסלות לפי הוראות היצרן, ומסננים.
  • 5 מוסיפים את האטריות, פולי הסויה והתבלינים למחבת עם הירקות, ומערבבים הכל יחד עם כף עץ בעדינות לספיגת הטעמים.
  • 6 משאירים על אש נמוכה במכסה סגור לכ- 5 דקות.
  • 7 מערבבים, מגישים ואוכלים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 11.3% 18.2% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב