דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 568 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירה טבעוני מכרובית ובטטה
פירה טבעוני כתמתם וטעים
  • 1 מבשלים את הכרובית והבטטה בסיר עם מים עד שהם רכים (כחצי שעה).
  • 2 שומרים את מי הבישול, ומניחים את פרחי הכרובית וקוביות הבטטה בקערה.
  • 3 ממיסים בכוס ממי הבישול את כפית אבקת הירקות.
  • 4 מועכים במועך תפוחי אדמה את הכרובית והבטטה, יחד עם כוס אבקת המרק המומסת ועוד כוס נוספת ממי הבישול.
  • 5 מוסיפים את שאר התבלינים והשמן, ומערבבים הכל.
  • 6 אם המרקם אינו רך מספיק, אפשר להוסיף עוד ממי הבישול.
  • 7 טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 11.8% 12.6% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב