דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פירה טבעוני כתמתם וטעים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 568 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הכרובית והבטטה בסיר עם מים עד שהם רכים (כחצי שעה).
  • 2 שומרים את מי הבישול, ומניחים את פרחי הכרובית וקוביות הבטטה בקערה.
  • 3 ממיסים בכוס ממי הבישול את כפית אבקת הירקות.
  • 4 מועכים במועך תפוחי אדמה את הכרובית והבטטה, יחד עם כוס אבקת המרק המומסת ועוד כוס נוספת ממי הבישול.
  • 5 מוסיפים את שאר התבלינים והשמן, ומערבבים הכל.
  • 6 אם המרקם אינו רך מספיק, אפשר להוסיף עוד ממי הבישול.
  • 7 טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)27548
חלבונים (גרם)9.58 1.69
פחמימות (גרם)448
מתוכן סוכרים (גרם)17.09 3.01
שומנים (גרם)9.01 1.59
מתוכם שומן רווי (גרם)1.42 0.25
נתרן (מ"ג)787.86138.65
סיבים תזונתיים (גרם)13.19 2.32
מים (גרם)499.3587.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,177207.08
ויטמין B (מ"ג)7.11.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.260.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.05
ויטמין B3 (מ"ג)2.480.44
ויטמין B5 (מ"ג)2.940.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.950.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)188.8133.23
ויטמין C (מ"ג)205.3236.13
ויטמין E (מ"ג)1.690.3
ויטמין K (מק"ג)59.7110.51
סידן (מ"ג)106.6918.78
ברזל (מ"ג)2.640.47
מגנזיום (מ"ג)64.1211.28
זרחן (מ"ג)178.9531.49
אבץ (מ"ג)10.18
אשלגן (מ"ג)924.98162.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.980.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.680.12
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 11.8% 12.6% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.