דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות תפוחי אדמה מתובלנות ונימוחות בתנור
תפוחי אדמה בתנור שכיף לאכול
  • 1 מכינים תבנית עם נייר אפייה ומחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים את תפוחי האדמה אחרי הקילוף בקערה גדולה, ממלאים במים, משרים לשעה ומסננים.
  • 3 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
  • 4 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שכל תפוחי האדמה מצופים בכל התבלינים.
  • 5 מפזרים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה, עד שתפוחי האדמה משחימים ורכים.
  • 6 אוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 7.2% 7.3% 79.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב