דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, לא כשרכשרות
פאדג` שוקולד בשני צבעים
פאדג` שחור לבן ביתי
  • 1 לחלק לשתי קערות - קערה אחת עם השוקולד הלבן, 50 גרם חמאה וחצי מפחית החלב המרוכז. קערה שניה - שוקולד מריר, 50 גרם חמאה ואת החצי שנשאר מהחלב המרוכז.
  • 2 להכניס כל קערה בנפרד למיקרוגל לדקה עד שתיים (תלוי בעוצמת המיקרוגל). לערבב היטב כמוציאים מהמיקרוגל.
  • 3 לשים את התערובת המעורבבת של המריר בתבנית חד פעמית קטנה (אם רוצים אגוזים, זה הזמן להוסיף - לדחוף אותם בתוך התערובת עם האצבע). מעל לתערובת המריר לשים את תערובת השוקולד הלבן המומס.
  • 4 להכניס למקפיא למשך כחצי שעה ולהתענג חיוך
טיפ למתכון
כמובן שאפשר כל סוג של אגוזים/שקדים שאוהבים, ואפשר נטו שוקולד בלי אגוזים בכלל.

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית קטנה.

המתכון "לא כשר" מכיוון שלחלב המרוכז אין כשרות. יחד עם זאת, המתכון עצמו ככולו כשר. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. לשמור במקפיא כל הזמן, לא להעביר למקרר או לשמור במקרר. כשרוצים לאכול להוציא ממש דקה לפני ואפילו גם את הדקה לא צריך. זה לא מתקשה ברמה של אבן, הפאדג` אכיל כשהוא קפוא - זה הכי טעים ככה. כמובן שאפשר להפוך את הצבעים כך שהלבן למטה והמריר למעלה. כשרוצים לחתוך צריך לטבול סכין במים רותחים ורק אז לחתוך. אגב, האגוזים מאזנים את המתיקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 37.6% 9% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב