מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית טעימה לארוחת הערב
- 1 קוצצים את עשבי התיבול (רק עלים). ניתן להשתמש בקוביות תיבול קפואות - אם כך, מפשירים אותן לפני השימוש.
- 2 בקערה מערבבים את קמח העדשים האדומות עם המים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- 3 מטגנים את הבצל בשמן במחבת עד להזהבה.
- 4 בקערה מערבבים את כל החומרים, ויוצקים מעל הבצל המטוגן במחבת.
- 5 מבשלים כ- 10 דקות על אש בינונית, עד שהצד התחתון מתמצק ומשחים.
- 6 הופכים לצד השני ומחכים להשחמתו.
- 7 הרי לכם חביתה טבעונית מושלמת - מגישים ואוכלים חם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
20.7% |
35.7% |
41.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב