דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק בצל טבעוני
מרק בצל ביתי לטבעוניים
  • 1 קולפים את הבצלים וחותכים לפרוסות עבות. מפרידים את השכבות ומניחים בסיר גדול.
  • 2 מטגנים כ- 10 דקות עם שמן הזית במכסה סגור, עד שהבצל נהיה שקוף.
  • 3 מוסיפים את כף הקמח וממשיכים לטגן עוד 10 דקות במכסה סגור, תוך כדי ערבוב.
  • 4 מוסיפים 3 ליטר מים רותחים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
  • 5 כשרותח מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.
  • 6 מגישים ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 19.1% 7.9% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב