דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.16 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח פלפלים קלויים
ממרח פלפלים קלויים טעים וקל להכנה
  • 1 חוצים את הפלפלים האדומים לאורכם ומנקים אותם מהגרעינים.
  • 2 שוטפים ומניחים על נייר אפייה בתבנית כשצידם החתוך כלפי מטה.
  • 3 אופים בחום של 200 מעלות למשך כ- 40 דקות עד שהקליפה משחימה. אפשר גם לקלות על אש גלויה עד שהקליפה משחירה מעט.
  • 4 מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד. מניחים בצד לרבע שעה. לאחר מכן, מסירים את הניילון הנצמד ומקלפים את קליפת הפלפלים.
  • 5 מכניסים למעבד מזון (או בעזרת בלנדר ידני) את הפלפלים הקלויים יחד עם שאר החומרים וטוחנים.
  • 6 בודקים תיבול ומאחסנים במקרר (נשמר שבוע ימים לפחות).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף מעט צ?ילי גרוס למי שרוצה ממרח פלפלים קלויים חריף.

הכמות שיוצאת: כ- 350 מ"ל ממרח. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 16.3% 8.9% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב