דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שבלולי אורז חום עם ירקות
מנה טבעונית וללא גלוטן לצהריים
  • 1 חותכים את הבצלים לפרוסות ואת הזוקיני לרבעי פרוסות.
  • 2 במחבת עם מכסה מטגנים את הבצלים עם הזוקיני בשמן הזית עד השחמה קלה.
  • 3 מוסיפים לירקות את האפונה והתבלינים, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
  • 4 בזמן הטיגון מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 5 מוסיפים את אטריות האורז לירקות, מערבבים הכל יחד למיזוג טעמים, טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
  • 6 מגישים חם ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 8.9% 11% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב