מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 369 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת ירקות מושלמת לאורז
- 1 משרים את האורז לרבע שעה בקערת מים ומסננים.
- 2 חותכים את כל הירקות לקוביות, ומטגנים במחבת רחבה בשמן הזית עם מכסה סגור עד שהירקות משחימים מעט.
- 3 מוסיפים חצי כוס מים רותחים למחבת עם הירקות, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה במכסה סגור.
- 4 בזמן הטיגון מבשלים את האורז עם 2 כוסות מים למשך כ- 20 דקות, עד שהוא מוכן לאכילה.
- 5 מוסיפים למחבת את התבלינים והאפונה המבושלת, מערבבים ומבשלים במשך כ- 5 דקות נוספות.
- 6 מוסיפים את הירקות לאורז המבושל שבסיר, ומערבבים הכל יחד בעדינות למיזוג טעמים.
- 7 מגישים ואוכלים חם (טעים גם קר).
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה כולל גם את זמן בישול האפונה (הכנה מוקדמת - לפני שמוסיפים אותה לירקות).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.6% |
9.9% |
11.6% |
68.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב