פשוט וטעים - גם לילדים
1. במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מתרכך ומזהיב (כ- 10 דקות).
2. בסיר עם מים מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ושוטפים את האטריות.
3. מוסיפים למחבת את השום הקצוץ ומערבבים במשך 2 דקות.
4. מוסיפים למחבת את עגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הסוכר, המלח והפלפל השחור, ומערבבים במשך 5 דקות.
5. מוסיפים לרוטב את מי הבישול, מערבבים לאיחוד ומבשלים עוד 5 דקות במכסה סגור. מערבבים לפני ההגשה.
6. מגישים את האטריות בכלי הגשה ומעליהן מערימים מהרוטב.
7. אוכלים חם (טעים גם קר).
8. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מעולה, טעים ומשביע גם לילדים!