דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות אורז חום מלא ברוטב עגבניות
פשוט וטעים - גם לילדים
  • 1 במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מתרכך ומזהיב (כ- 10 דקות).
  • 2 בסיר עם מים מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ושוטפים את האטריות.
  • 3 מוסיפים למחבת את השום הקצוץ ומערבבים במשך 2 דקות.
  • 4 מוסיפים למחבת את עגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הסוכר, המלח והפלפל השחור, ומערבבים במשך 5 דקות.
  • 5 מוסיפים לרוטב את מי הבישול, מערבבים לאיחוד ומבשלים עוד 5 דקות במכסה סגור. מערבבים לפני ההגשה.
  • 6 מגישים את האטריות בכלי הגשה ומעליהן מערימים מהרוטב.
  • 7 אוכלים חם (טעים גם קר).
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מעולה, טעים ומשביע גם לילדים!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 9.7% 19.4% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב