דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים ברוטב חמוץ מתוק
מעדן חצילים ועגבניות
  • 1 לפזר מלח על החצילים הפרוסים, להניח בצד למשך חצי שעה, לנגב, לטגן במחבת טפלון עם כמה שפחות שמן ולקרר.
  • 2 לבשל את כל מצרכי הרוטב במשך 20 דקות עד לסמיכות הרצויה. אפשר
  • להוסיף תבלינים לפי הטעם.
  • 3 לסדר את החצילים על כלי הגשה, ולשפוך את הרוטב מעל ומסביב החצילים.
  • 4 לקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 36.3% 5.6% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב