מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה ובצל אפויים שמשתלבים נהדר בכל ארוחה
- 1 שוטפים את תפוחי האדמה היטב ומייבשים. בינתיים מקלפים את הבצל.
- 2 פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות של 1 ס"מ.
- 3 פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
- 4 מסדרים בתבנית עמוקה שכבה של תפוחי האדמה ומעליה מפזרים שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
- 5 מפזרים מעל שכבת בצל ומעליה עוד שכבת תפוחי אדמה, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור. מעל עוד שכבת בצל וחוזרים על הכל חלילה עד שממלאים את התבנית.
- 6 מסיימים בשכבת תפוחי אדמה ומעל מפזרים עלי תימין לפי הטעם. שופכים מעל הכל את היין הלבן והמים.
- 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בתבנית מכוסה למשך שעה. מורידים את המכסה ואופים עוד רבע שעה. יוצא מאפה תפוחי אדמה מדהים כתוספת נהדרת לבשר, דגים או עוף.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
8.3% |
8.9% |
74.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב