דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל כוסמת קלויה וטעימה
כוסמת קלויה טעימה ובריאה
  • 1 שוטפים את הכוסמת במים, בוררים ומסננים.
  • 2 מניחים את הכוסמת בסיר, מטגנים בשמן הזית 5 דקות, מוסיפים את התבלינים וכוס וחצי מים רותחים ומבשלים עד שהכוסמת מתרככת.
  • 3 במידה והכוסמת לא מוכנה כשנגמרים המים, מוסיפים עוד מים רותחים, מערבבים ומבשלים עוד (סה"כ זמן בישול כ- 20 דקות - כמו אורז).
  • 4 מכבים את האש ומשאירים את הכוסמת בסיר סגור לכרבע שעה.
  • 5 מערבבים את הכוסמת במזלג ומגישים חם. טעים גם קר!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 15.9% 10.5% 65.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב