מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק גריסים קל וטעים
- 1 לטגן בשמן את הבצל והשום כ- 10 דקות עד להזהבה (את השום להוסיף לקראת הסוף).
- 2 להוסיף את הגריסים, להמשיך לטגן ולערבב.
- 3 להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים במידת הצורך.
- 4 לבשל 25 דקות נוספות או עד שהגריסים מתרככים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.1% |
10.9% |
10.1% |
64.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב