דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (מספר חטיפי הפיתה (שתי פיתות סה"כ))

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חטיפי פיתה עם אורגנו, תימין ושום
חטיפים מושלמות שמשתלבים נהדר עם גבינות
  • 1 מחממים תנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 חוצים את הפיתות לעובי ואחר כך לרבעים (סה"כ כל פיתה ל- 8 חלקים).
  • 3 מניחים בתבנית על הצד החיצוני של הפיתה (זה שגלוי כשהפיתה שלמה). הצד הפנימי של הפיתה (זה שבדרך כלל מורחים עליו ממרחים) צריך להיות כלפי מעלה).
  • 4 מתיזים על הכל שמן זית ומפזרים אורגנו, מלח דק, תימין ומלח גס לפי הטעם.
  • 5 אופים בתנור כ- 10 דקות עד שהפיתות מתחילות להזהיב ונעשות פריכות.
  • 6 מוציאים ומורחים שום על הצד התחתון (זה שהיה מונח על התבנית) של כל חתיכת פיתה. שיני השום צריכות להיות שלמות ופשוט מורחים אותן על הצד החיצוני של הפיתה - זה מוסיף המון (שן אחת תספיק לכמה חתיכות).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לפזר מעט גבינה מגוררת למעלה (פרמז`ן, גבינה צהובה או כל גבינה קשה שאוהבים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 4.5% 12.7% 81.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב