מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים/ערב טבעונית ללא גלוטן
- 1 מטגנים את הבצל בשמן הזית במחבת רחבה עם מכסה.
- 2 כשהבצל מזהיב מוסיפים את שאר הירקות, וממשיכים לטגן במכסה סגור למשך כ- 10 דקות.
- 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. משאירים על אש נמוכה במכסה סגור למשך 5 דקות.
- 4 מבשלים את אטריות קמח התירס לפי הוראות היצרן.
- 5 מוסיפים את האטריות למחבת עם הירקות, מערבבים בעדינות ומגישים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
9.4% |
7.5% |
78.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב