דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לפסים
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    פטריות לבנות חתוכות לחצאים
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • אבקת מרק בצל - כף שטוחה (12 גרם)
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל לבן - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • אטריות מקמח תירס - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
    בצורת ברווזים

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות מקמח תירס עם ירקות
ארוחת צהריים/ערב טבעונית ללא גלוטן
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן הזית במחבת רחבה עם מכסה.
  • 2 כשהבצל מזהיב מוסיפים את שאר הירקות, וממשיכים לטגן במכסה סגור למשך כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. משאירים על אש נמוכה במכסה סגור למשך 5 דקות.
  • 4 מבשלים את אטריות קמח התירס לפי הוראות היצרן.
  • 5 מוסיפים את האטריות למחבת עם הירקות, מערבבים בעדינות ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 9.4% 7.5% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב