מרק ירקות ואטריות אורז
1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הגזר והזוקיני לחתיכות גדולות.
2. מרתיחים 3 ליטר מים בסיר, ושמים בהם את כל הירקות, הסלרי והפטרוזיליה.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה במכסה סגור.
4. מוסיפים את התבלינים והשמיר, וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
5. שולפים מסיר המרק את ענפי הפטרוזיליה והסלרי.
6. מבשלים בסיר נפרד את אטריות האורז ע"פ הוראות היצרן.
7. יוצקים מהמרק לצלחת הגשה ומוסיפים חופן ממקלוני האורז המבושלים.
8. אוכלים חם.
9. בתיאבון