מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות ואטריות אורז
- 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הגזר והזוקיני לחתיכות גדולות.
- 2 מרתיחים 3 ליטר מים בסיר, ושמים בהם את כל הירקות, הסלרי והפטרוזיליה.
- 3 מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה במכסה סגור.
- 4 מוסיפים את התבלינים והשמיר, וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
- 5 שולפים מסיר המרק את ענפי הפטרוזיליה והסלרי.
- 6 מבשלים בסיר נפרד את אטריות האורז ע"פ הוראות היצרן.
- 7 יוצקים מהמרק לצלחת הגשה ומוסיפים חופן ממקלוני האורז המבושלים.
- 8 אוכלים חם.
- 9 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
0.5% |
8% |
85.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב