דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

537 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קונפי שום ביתי
קונפי שום באפייה ביתית - יוצא מעדן
  • 1 מפרקים ומקלפים את ראשי השום (שיני השום צריכות להיות שלמות).
  • 2 לשים את שיני השום בתבנית, מוזגים את שמן הזית עד לכיסוי שיני השום ומוסיפים את הרוזמרין, התימין והצ`ילי הגרוס. מומלץ להוסיף מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  • 3 מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות, עד לריכוך.
  • 4 מחכים שיתקרר ומעבירים את הכל לצנצנת זכוכית של חמוצים ביחד עם כל שמן הזית מהאפייה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש כמאזה עם בירה קרה. ניתן למרוח את שיני השום על לחם קלוי ולהגיש עם חמוצים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. להערכתי יכול לשהות במקרר למשך כשבוע וחצי לפחות, אך קרוב לוודאי שלא תוכלו להתאפק כל כך ותגמרו את כל הצנצנת מהר מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 64.5% 5.4% 28.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.93 (2.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב