דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 651 גרם למנה\יחידה

  • אטריות שעועית - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
    2 כוסות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • כרישה - 2 גדלים ממוצעים - סה"כ (400 גרם)
    קצוצות דק
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לקוביות
  • כרוב - כוס-קצוץ (80 גרם)
    חתוך לרצועות
  • קישוא זוקיני - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לקוביות
  • רוטב סויה ללא גלוטן - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    רוטב סויה ללא גלוטן
  • מלח סלרי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
    או מלח רגיל - לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות שעועית דקות עם ירקות
תבשיל אטריות שעועית עם ירקות
  • 1 גוזרים (במספריים) את אטריות השעועית לאורך הרצוי ומשרים אותן בקערת מים רותחים למשך כ- 10 דקות.
  • 2 במחבת מטגנים את הירקות בשמן הזית למשך כ- 10-15 דקות, עד שהם מתרככים ומזהיבים (אני בדרך כלל מטגנת במכסה סגור על אש נמוכה וכך האדים עוזרים לרכך את הירקות).
  • 3 מוסיפים את התבלינים לירקות ומערבבים.
  • 4 מסננים את אטריות השעועית מהמים, ומוסיפים למחבת עם הירקות.
  • 5 מערבבים הכל יחד ומגישים מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 12.8% 6.4% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב