דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • תפוח אדמה - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (845 גרם)
    קלופים ומגוררים בפומפייה
  • גזר - יחידה גדולה (261 גרם)
    בקליפתו מגורר בפומפייה
  • בטטה - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (157 גרם)
    קלופה, מגוררת בפומפייה
  • קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
    מגוררים בפומפייה
  • שום - 3 שיניים
    מגוררות בפומפייה
  • קמח חומוס - 3 כפות שטוחות - סה"כ (36 גרם)
    או 3 כפות קמח מלא
  • קורנפלקס ללא גלוטן - מנה (30 גרם)
    2 כפות - או פירורי לחם
  • קורנפלור - כף (9 גרם)
    או כף גדושה קמח תפוחי אדמה
  • פטרוזיליה - חופן (15 גרם)
    עלים מ- 5 ענפים קצוצים
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
    לשימון נייר האפייה
  • קורנפלקס ללא גלוטן - 1/2 מנה - סה"כ (15 גרם)
    או פירורי לחם לפיזור מעל

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות ירקות אפויות
לביבות ירקות טעימות ובריאות
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות טורבו.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן הזית כ- 10 דקות עד לריכוך.
  • 3 מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
  • 4 יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפייה משומן קלות.
  • 5 מפזרים מעל כל לביבה מעט פירורי קורנפלקס (או פירורי לחם).
  • 6 אופים כ- 45 דקות או עד שהלביבות משחימות מעט.
  • 7 מוציאים את התבנית וממתינים להתקררות.
  • 8 מגישים וזוללים לביבות ירקות מושלמות בתנור.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 9.2% 8.5% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב