דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמין טבעוני עם חיטה, קטניות וטופו
חמין מושלם לטבעוניים
  • 1 משרים את כל הקטניות יחד ל- 12 שעות לפחות.
  • 2 משרים את החיטה והגריסים לשעה (לא חובה).
  • 3 שוטפים היטב את הקטניות, החיטה והגריסים, שופכים לסיר ומערבבים.
  • 4 מקלפים את שיני השום ומוסיפים לסיר וגם את תפוחי האדמה והבטטות.
  • 5 מוסיפים שמן זית, רסק עגבניות, סילאן ותבלינים, ומערבבים היטב.
  • 6 פורסים את הטופו לרצועות, מוסיפים לסיר ומערבבים בעדינות כך שהרצועות ישתלבו בכל התערובת.
  • 7 ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי החמין וקצת יותר, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש וממשיכים לבשל עם מכסה על אש קטנה כחצי שעה.
  • 8 מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 100 מעלות ל- 10 שעות לפחות (יש לשים לב אם יש צורך להוסיף נוזלים).
  • 9 בסוף הבישול עדיין אמורים להישאר נוזלים אך במצב סמיך יותר ואז יודעים שהחמין מוכן. אם עדיין יש נוזלים מימיים אז צריך להמשיך בבישול.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 9% 18.5% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב