דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 284 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרחי כרובית אפויים בתנור עם תימין ואורגנו
כרובית בתימין ואורגנו
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים בשמן הזית בעזרת מברשת סיליקון.
  • 3 מניחים בתבנית את פרחי הכרובית בשכבה אחת, ומשמנים כל פרח בשמן הזית בעזרת המברשת.
  • 4 מפזרים מעל הפרחים את המלח הגס, התימין והפלפל השחור לפי הטעם.
  • 5 אופים את פרחי הכרובית בתנור למשך כשעה או עד שהפרחים מתחילים להשחים קלות.
  • 6 מכבים את התנור ומשאירים את פרחי הכרובית לספוג את האדים כרבע שעה בתנור הסגור.
  • 7 מגישים ונהנים!
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.5% 27.3% 15.6% 36.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.86 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב