דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל כדורי הבצק))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצ`רולי חצ`פורי מהמטבח הגיאורגי
מעדן מסורתי גיאורגי
  • 1 לחמם את התנור מראש ל- 200 מעלות.
  • 2 ללוש את מצרכי הבצק לבצק נעים ולא דביק (כ- 5 דקות לישה ידנית או במיקסר), ולתת לבצק לנוח כשעה וחצי. לאחר מכן, להוריד את נפח הבצק בעזרת היד, ללוש שוב כחצי דקה ולחלק ל- 10-12 כדורים.
  • 3 להניח את הבצק בצד לעוד חצי שעה, ובינתיים לערבב את הגבינות עם הביצים והקמח, ולהכין כדורים מהגבינה.
  • 4 לפתוח את כדורי הבצק לעלים עגולים, לשים כדור גבינה בכל עלה ולפזר אותו על פני הבצק.
  • 5 את השוליים לגלגל פנימה וליצור צורת סירה. למרוח ביצה טרופה על האצ`רולי חצ`פורי ומעל הגבינות לשים 2 חתיכות של חמאה.
  • 6 לאפות במשך כ- 25 דקות על חום של 200 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.7% 19.5% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב