דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסהרונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סהרוני אגוזים
סהרוני אגוזים ושוקולד ביתיים
  • 1 מכניסים את כל מצרכי הסהרונים לקערה (הקמח בסוף), לשים ידנית לבצק עד לקבלת בצק רך (למשך כ- 2 דקות) ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 2 מוציאים מהמקרר, יוצרים כ- 50 סהרונים ומסדרים על נייר אפייה במרווחים (הם תופחים מעט באפייה). אופים כרבע שעה בחום בינוני של 180 מעלות עד לקבלת צבע יפה.
  • 3 הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר בבן-מארי. אחרי ההמסה מוסיפים כף שמן ומערבבים היטב. מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף קטנה, עושים חור קטן בקצה ומזלפים פסים על הסהרונים. הרי לכם סהרוני אגוזים שכיף לזלול!
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית בצק הסהרונים במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.7% 10.4% 53.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב