סהרוני אגוזים ושוקולד ביתיים
1. מכניסים את כל מצרכי הסהרונים לקערה ובסוף את הקמח, לשים ידנית לבצק עד לקבלת בצק רך (כ- 2 דקות) ומכניסים למקרר לחצי שעה.
2. מוציאים מהמקרר, יוצרים כ- 50 סהרונים ומסדרים על נייר אפייה במרווחים (הם תופחים מעט באפייה).
3. אופים כרבע שעה בחום בינוני של 180 מעלות עד לקבלת צבע יפה.
4. הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי. אחרי ההמסה מוסיפים כף שמן ומערבבים היטב.
5. מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף קטנה, עושים חור קטן בקצה ומזלפים פסים על העוגיות.
6. הרי לכם סהרוני אגוזים שכיף לזלול - בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן השהיית בצק הסהרונים במקרר.