מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק בטטה בטעם פיקנטי מיוחד
- 1 מטגנים בסיר את הבצל עם השמן זית עד לשקיפות ומוסיפים את השום. לאחר מכן, מוסיפים את הבטטות ומטגנים 3 דקות.
- 2 מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מתבלים במלח, פלפל שחור, אבקת מרק וצ`ילי גרוס. מוסיפים את הכרפס ומבשלים עד שהבטטות מתרככות (כ- 20 דקות).
- 3 טוחנים הכל בעזרת בלנדר ידני ומגישים. אפשר לחזור על התיבול לפני ההגשה ולעטר בעלי כוסברה או פטרוזיליה (אפשר גם רוזמרין) לצד פלח לימון שמוסיף המון! השילוב של מתוק, מלוח ופיקנטי זה שילוב מנצח.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
9.4% |
7.7% |
73.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב