מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 577 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- סלק - 3 יחידות - סה"כ (360 גרם)
- גזר - 5 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (1.19 ק"ג)
- מים - 5 כוסות - סה"כ (1.2 ליטר)
- סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
- פטרוזיליה - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (25 גרם)
- שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- שום - 4 שיניים
- חומץ 5% - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט סלק וגזר קל להכנה
- 1 לבשל את הסלק והגזר במים עם כפית סוכר למשך כחצי שעה עד שיתרככו.
- 2 לקרר היטב ולהוסיף את הפטרוזיליה.
- 3 לערבב את השמן עם כל התבלינים ולשפוך על הסלק והגזר.
- 4 לערבב מדי פעם לספיגת הטעמים, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.
- 5 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.2% |
11.9% |
6.9% |
64% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב