דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק של חורף
מרק ירקות עשיר וטעים לחורף
  • 1 קולפים וחותכים את כל הירקות לקוביות לא קטנות מדי, את שיני השום פורסים לפרוסות ואת הפטרוזיליה קוצצים.
  • 2 מחממים כף שמן בסיר גדול ומאדים את הבצל כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ומאדים עוד כדקה. מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לבשל על להבה גבוהה עוד כ- 2 דקות. מערבבים תוך כדי.
  • 3 מוסיפים את המים, רסק העגבניות, המלח, הפלפל והסוכר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עם מכסה סגור כ- 30 דקות.
  • 4 מסננים את השעועית ממי הקופסא ושוטפים היטב תחת מי ברז. מוסיפים את השעועית המסוננת לסיר יחד עם הפסטה ומערבבים קלות.
  • 5 ממשיכים לבשל עם מכסה סגור על להבה בינונית עוד כ- 15 דקות עד שהפסטה מבושלת לגמרי. אם חסרים מים מוסיפים מעט.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם פרוסות לחם בתוך הלחם.

הדרך הטובה ביותר לקלף עגבניות היא לסמן בעזרת סכין צורת "x" בשני צידיה (העליון והתחתון) ולהכניסה למים רותחים למשך דקה-שתיים. כשמוציאים את העגבניה מהמים - הקליפה מתקלפת בקלות. משקל הפסטה לפני בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 4.7% 16.9% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב