גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק של חורף |
8 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)
הדרך הטובה ביותר לקלף עגבניות היא לסמן בעזרת סכין צורת "x" בשני צידיה (העליון והתחתון) ולהכניסה למים רותחים למשך דקה-שתיים. כשמוציאים את העגבניה מהמים - הקליפה מתקלפת בקלות. משקל הפסטה לפני בישול.
המתכון באדיבות מיכל שמיר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 120 | 31 |
חלבונים (גרם) | 5.44 | 1.41 |
פחמימות (גרם) | 23 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.42 | 0.88 |
שומנים (גרם) | 1.51 | 0.39 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.13 | 0.03 |
נתרן (מ"ג) | 968.99 | 250.95 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.71 | 0.7 |
מים (גרם) | 316.4 | 81.94 |
ליקופן (מ"ג) | 1.31 | 0.34 |
ויטמין A (מק"ג) | 218.18 | 56.51 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.74 | 0.45 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.08 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.98 | 0.25 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.39 | 0.1 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.21 | 0.05 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 25.04 | 6.48 |
ויטמין C (מ"ג) | 29.54 | 7.65 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.62 | 0.16 |
ויטמין K (מק"ג) | 62.47 | 16.18 |
סידן (מ"ג) | 37.92 | 9.82 |
ברזל (מ"ג) | 1.08 | 0.28 |
מגנזיום (מ"ג) | 26.67 | 6.91 |
זרחן (מ"ג) | 68 | 17.61 |
אבץ (מ"ג) | 0.54 | 0.14 |
אשלגן (מ"ג) | 433.33 | 112.23 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם