גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | מרק עגבניות |
8 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה והסיר)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי ולפי גודל הסיר (ניתן להשתמש גם באבקת מרק ולהפחית מהמלח - אך פחות בריא ומומלץ).
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 141 | 82 |
| חלבונים (גרם) | 3.74 | 2.16 |
| פחמימות (גרם) | 21 | 12 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 3.68 | 2.13 |
| שומנים (גרם) | 5.09 | 2.94 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.77 | 0.45 |
| נתרן (מ"ג) | 1,675 | 967.59 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.59 | 0.92 |
| מים (גרם) | 117.11 | 67.65 |
| ליקופן (מ"ג) | 3.6 | 2.08 |
| ויטמין A (מק"ג) | 28.42 | 16.41 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.08 | 0.63 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.66 | 0.38 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.18 | 0.1 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.08 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 16.09 | 9.3 |
| ויטמין C (מ"ג) | 29.59 | 17.09 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.67 | 0.39 |
| ויטמין K (מק"ג) | 3.8 | 2.19 |
| סידן (מ"ג) | 22.32 | 12.89 |
| ברזל (מ"ג) | 0.96 | 0.55 |
| מגנזיום (מ"ג) | 12.48 | 7.21 |
| זרחן (מ"ג) | 40.28 | 23.26 |
| אבץ (מ"ג) | 0.22 | 0.13 |
| אשלגן (מ"ג) | 281.85 | 162.8 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.04 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.04 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם