דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה והסיר)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עגבניות
מרק עגבניות שכיף לאכול
  • 1 לחרוץ את העגבניות (5-6 יחידות) עם X בחלקן העליון ולחלוט אותן למשך כ- 5 דקות במים רותחים. לאחר החליטה לקלף אותן בקלות עם סכין ולקצוץ דק.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן מעט את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה.
  • 4 להוסיף את העגבניות הקצוצות, רסק העגבניות והמים, לערבב מעט, להוסיף את הסוכר, המלח והפלפל השחור, לערבב, להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל במשך כ- 20 דקות.
  • 5 להוסיף את אטריות הפסטה שאוהבים ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 מתקבל מרק עגבניות קל להכנה, טעים ומנחם ביותר!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את סוגי הפסטה והאטריות לצורות אחרות (וגם הכמות לפי הצורך והסמיכות הרצויה - לפי העין). ניתן להמיר את הפסטה והאטריות באורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי ולפי גודל הסיר (ניתן להשתמש גם באבקת מרק ולהפחית מהמלח - אך פחות בריא ומומלץ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 16.1% 11.8% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב