דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה

  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
  • מלח - 1/3 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/3 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • פפריקה - 1/3 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • שום - 2 שיניים
    כתושות
  • כוסברה - חופן (10 גרם)
    לפי הטעם - לקישוט

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חציל אפוי עם כוסברה, שום ושמן זית
סלט חציל אפוי קל להכנה
  • 1 לשטוף את החציל, לחתוך לאורך ולאחר מכן לחתוך לחצאים.
  • 2 לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם.
  • 3 לטפטף מעל שמן זית.
  • 4 להכניס לאפייה בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות, עד שהחצילים רכים ושזופים.
  • 5 לפזר מעל שום כתוש ולקשט בעלי כוסברה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.9% 28.7% 6% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב