דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט מטבוחה
  • 1 לחתוך לקוביות את הגמבות, העגבניות והפלפל החריף. לקצוץ את השום ולהוסיף.
  • 2 להניח על הגז ולבשל עד שרותח, להנמיך את הגז ולהמשיך לבשל עד שכל הנוזלים נספגים.
  • 3 בקערית קטנה לערבב את השמן עם התבלינים.
  • 4 לשפוך לתוך הסיר ולערבב היטב.
  • 5 לתת רתיחה אחרונה ולכבות את הגז.
  • 6 לבריאות חיוך
טיפ למתכון
לקלות את הגמבות ואז לחתוך אותם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 47.4% 7.1% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.12 (1.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב