ארוחת צהריים טבעונית ללא גלוטן טעימה ביותר
1. מחממים במחבת את שמן הזית ומניחים את פרוסות החציל. לאחר 2 דקות על אש גבוהה מנמיכים את האש ומכסים במכסה. מטגנים כך כ- 10 דקות והופכים את הפרוסות לצידן השני, וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות (אפשר להוסיף מעט מים לריכוך).
2. בינתיים במחבת שנייה מטגנים תוך כדי ערבוב את קוביות הקישואים בכף שמן הזית עד שהן משחימות קלות.
3. בסיר עם הרבה מים מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן ומסננים.
4. מערבבים את האטריות עם הקישואים, ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
5. מגישים בצלחת את האטריות עם הקישואים, ולצידן את פרוסות החציל.
6. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.