תבשיל אורז נהדר לטבעוניים
1. בסיר רחב מטגנים את הגזר עם השמן כ- 5 דקות, מוסיפים אליו את האורז ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
2. מכסים במים רותחים, מוסיפים מלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דקות.
3. בזמן בישול האורז קולים במחבת יבשה את זרעי הכמון השלמים כ- 2-3 דקות (זהירות לא לשרוף).
4. כ- 10 דקות מתחילת בישול האורז מוסיפים אליו את זרעי הכמון הקלויים, מערבבים וממשיכים לבשל.
5. במחבת מקפיצים את קוביות הקישוא להשחמה קלה (כ- 10 דקות).
6. מגישים את האורז בכלי הגשה ומעליו מפזרים את קוביות הקישוא השחומות.
7. אוכלים חם! בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.