מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 642 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דלעת אפויה בתנור ללא מילוי
- 1 מחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו.
- 2 בתבנית עם נייר אפייה משומן מניחים את פרוסות הדלעת בשכבה אחת.
- 3 מושחים כל פרוסה בשמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
- 4 מפזרים את התבלינים על הפרוסות.
- 5 אופים בתנור כחצי שעה או עד שהפרוסות משחימות.
- 6 מוציאים לקירור קל ואוכלים בהנאה. ניתן לאכול עם הקליפה או להסיר אותה לפני האכילה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19.6% |
10.4% |
5% |
65% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב