דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 642 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • דלעת ערמונים - 5 גדלים ממוצעים - סה"כ (1.25 ק"ג)
    חתוכות לפרוסות בערך בעובי ס"מ
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
    כתית מעולה לשימון נייר האפייה
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    כתית מעולה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס טרי - לפי הטעם
  • מלח גס - 1/4 כפית שטוחה
    או מלח ים אטלנטי - לפי הטעם
  • תימין מיובש - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות דלעת ערמונים אפויות בתנור
דלעת אפויה בתנור ללא מילוי
  • 1 מחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו.
  • 2 בתבנית עם נייר אפייה משומן מניחים את פרוסות הדלעת בשכבה אחת.
  • 3 מושחים כל פרוסה בשמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
  • 4 מפזרים את התבלינים על הפרוסות.
  • 5 אופים בתנור כחצי שעה או עד שהפרוסות משחימות.
  • 6 מוציאים לקירור קל ואוכלים בהנאה. ניתן לאכול עם הקליפה או להסיר אותה לפני האכילה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.6% 10.4% 5% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב