דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה שוקולד חם
סופלה חם וטעים בסגנון ביתי
  • 1 משמנים את הכלים לאפיית הסופלה בחמאה רכה, מקררים 5 דקות ומורחים שוב. מפזרים שוקולד מגורד על החמאה כך שיכסה אותה, ומכניסים למקרר עד להכנת הסופלה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בסיר מערבבים את הקורנפלור עם מעט מהחלב (כף אחת או שתיים) עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את שאר החלב ומרתיחים. מבשלים להסמכה כחצי דקה ומסירים מהאש. מוסיפים את השוקולד ומערבבים להמסה. טורפים את החלמונים, מוסיפים לתערובת תוך כדי בחישה ומקררים.
  • 3 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת מרנג יציב ומבריק. מקפלים 1/3 מהמרנג לתערובת השוקולד בתנועות קיפול, מוסיפים 1/3 נוסף, מקפלים ומסיימים ב- 1/3 האחרון. ממלאים את התבניות, דופקים על מנת שלא יהיו חורים ומיישרים בעזרת סכין.
  • 4 אופים במשך כ- 12-15 דקות עד שהסופלה תופח ומעט רוטט במרכז. מפדרים באבקת סוכר (או אבקת קקאו) ומגישים מיד. הרי לכם סופלה שוקולד ביתי מענג.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כלי אפייה להכנת סופלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.7% 11% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב