מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל קל להכנה עם שעועית מש
- 1 משרים את השעועית במים לפחות ל- 8 שעות (פעם אחת לפחות מחליפים מים). אפשר רק לשטוף ללא השריה - זמן הבישול יתארך מאוד.
- 2 מסננים את השעועית מהמים.
- 3 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה.
- 4 מוסיפים את השעועית והתבלינים, ומערבבים.
- 5 מוסיפים כוס מים, בוחשים ומביאים לרתיחה.
- 6 מעבירים ללהבה נמוכה, סוגרים את הסיר ומבשלים עד לריכוך למשך כחצי שעה. מדי פעם בוחשים ומוסיפים מים/תיבול במידת הצורך. התבשיל מוכן כאשר השעועית רכה מאוד ויש מעט נוזלים.
- 7 הרי לכם תבשיל שעועית מש טעים ובריא - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההשריה. במידת הצורך מוסיפים מלח. באותה הדרך ניתן להכין תבשיל עם שעועית לבנה/אדומה/שחורה, רק אותן יש להשרות לפחות ל- 12 שעות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.7% |
14.4% |
18.5% |
54.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב