מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שעועית לבנה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
- 1 להשרות את השעועית הלבנה במים במשך לפחות 8 שעות עם אבקת אפייה (מקצר את זמן בישול השעועית). לאחר ההשריה לשטוף היטב את השעועית ולשים בסיר עם מים. להרתיח בין פעם לפעמיים ולשטוף שוב כדי שכל הקצף הלבן ייצא.
- 2 לחמם בסיר את השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות. להוסיף את שיני השום והעגבניות, ולהמשיך לערבב היטב מספר דקות.
- 3 להוסיף את השעועית הלבנה השטופה לאחר ההרתחה, המלח, הפלפל השחור, הכמון, הפפריקה, רסק העגבניות והסוכר. לערבב הכל היטב ולהוסיף 5-6 כוסות מים.
- 4 להגיע לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל כשעתיים. כמובן לבדוק טעמים ואם צריך להוסיף תיבול.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
5.3% |
19.7% |
61.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב