גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | שעועית לבנה ברוטב עגבניות |
7 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 366 | 77 |
חלבונים (גרם) | 20.16 | 4.25 |
פחמימות (גרם) | 64 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.79 | 1.64 |
שומנים (גרם) | 5.29 | 1.12 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.51 | 0.11 |
נתרן (מ"ג) | 1,038 | 219.01 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 13.59 | 2.87 |
מים (גרם) | 355.45 | 74.99 |
ליקופן (מ"ג) | 3.74 | 0.79 |
ויטמין A (מק"ג) | 104.87 | 22.12 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.8 | 0.8 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.4 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.2 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.54 | 0.33 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.81 | 0.17 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.55 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 303.19 | 63.96 |
ויטמין C (מ"ג) | 39.46 | 8.32 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.7 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 10.5 | 2.22 |
סידן (מ"ג) | 214.89 | 45.34 |
ברזל (מ"ג) | 9.24 | 1.95 |
מגנזיום (מ"ג) | 160.58 | 33.88 |
זרחן (מ"ג) | 281.97 | 59.49 |
אבץ (מ"ג) | 3.08 | 0.65 |
אשלגן (מ"ג) | 1,713 | 361.43 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.6 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.15 | 0.03 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.45 | 0.09 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.12 | 0.03 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.12 | 0.03 |