גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק שעועית |
8 מנות/יחידות, 449 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. תפוח האדמה נועד להסמיך מעט את המרק. ניתן להוסיף גם כף גדושה של קמח עם כחצי כוס מים להסמכה. במידה וסמיך מדי - ניתן להוסיף מים רותחים למים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 179 | 40 |
חלבונים (גרם) | 6.81 | 1.52 |
פחמימות (גרם) | 26 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.69 | 1.05 |
שומנים (גרם) | 6.3 | 1.4 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.94 | 0.21 |
נתרן (מ"ג) | 695.13 | 154.99 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.1 | 1.14 |
מים (גרם) | 397.3 | 88.58 |
ליקופן (מ"ג) | 3.27 | 0.73 |
ויטמין A (מק"ג) | 161.32 | 35.97 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.92 | 0.43 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.13 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.01 | 0.22 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.38 | 0.09 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.26 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 59.5 | 13.27 |
ויטמין C (מ"ג) | 30.48 | 6.8 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.35 | 0.3 |
ויטמין K (מק"ג) | 12 | 2.67 |
סידן (מ"ג) | 82.72 | 18.44 |
ברזל (מ"ג) | 3.01 | 0.67 |
מגנזיום (מ"ג) | 50.4 | 11.24 |
זרחן (מ"ג) | 106.15 | 23.67 |
אבץ (מ"ג) | 0.99 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 642.13 | 143.17 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם