אורז לבן אחד אחד ביתי מושלם
מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כתוספת))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לטגן את האורז מעט בשמן החם (כ- 2 דקות כדי שהשמן ייספג באורז וכך ייצא "אחד אחד" - לערבב כל הזמן).
- 2 להוסיף את המים הרותחים (על כל כוס אורז 2 כוסות מים רותחים).
- 3 לתבל במלח (מי שרוצה יכול להוסיף פלפל שחור ואבקת מרק עוף לפי הטעם, אבל אז האורז לא יוצא צחור כשלג).
- 4 כאשר המים מבעבעים לכסות את הסיר במכסה, להוריד לאש קטנה ולהמשיך לבשל למשך כ- 30-35 דקות.
- 5 לכבות את האש, להסיר את המכסה, לכסות עם מגבת ומעל שוב את מכסה הסיר לעוד כרבע שעה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
14% |
7.4% |
78.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.