דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל עדשים, תירס פטריות וקישוא
תערובת ירקות עם עדשים
  • 1 בסיר עם הרבה מים מבשלים את העדשים הירוקות למשך כ- 10 במים רותחים ומסננים.
  • 2 בסיר נוסף מבשלים את גרגירי התירס כרבע שעה ומסננים.
  • 3 במחבת גדולה ורחבה מטגנים בשמן הזית את הפטריות וקוביות הקישוא למשך כ- 10 דקות.
  • 4 מוסיפים אליהם את גרגירי התירס והעדשים המבושלות, מערבבים ומתבלים.
  • 5 מבשלים הכל במחבת לכ- 10 דקות למיזוג טעמים תוך כדי ערבוב, ומתקנים תיבול.
  • 6 מגישים ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 11% 18.9% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב