דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טבולה פשוט
טבולה: ארוחת ערב צמחונית נהדרת
  • 1 בקערה עמוקה שוטפים מספר פעמים את הבורגול, מסננים את המים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומניחים בצד למשך עד חצי שעה (עד שהבורגול מתנפח ומכפיל את נפחו).
  • 2 לבינתיים קוצצים הכי דק שאפשר את הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הסגול.
  • 3 לאחר שהבורגול מתנפח ומכפיל את נפחו - סוחטים ממנו היטב את המים החמים, שוטפים מעט במים קרים, מסננים ומוסיפים לקערה עם הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל.
  • 4 מתבלים במיץ הלימון הטרי (חצי לימון מספיק לכוס בורגול), המלח הגס, הפלפל השחור ושמן הזית. כמובן שניתן להוסיף נענע, עגבניה או כל ירק שאוהבים. ניתן להוסיף גם חמוציות/אגוזים (פקאן, אגוז מלך, קשיו) וכדומה. הרי לכם סלט טבולה פשוט וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.8% 8.4% 10.4% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב